SUNDAY EUPHORIA

Halloj igen. Låg inne å glodde mest hela dagen, men hade mycket intressanta och givande Skype-sessions, följt av mer ligga-å-glo. Sen fick jag huvudvärk och insåg att jag inte fått frisk luft på typ 2 dagar, så ut på promme. Jag styrde min kos mot min lägenhet-to-be! Var inte helt bekant med området, och tänkte det var bäst att förbereda sig lite innan onsdag, när jag ska ta bahnan dit och hämta nyckeln, man vill ju inte gå vilse då!

Där insåg jag perfektionen i det hela. Hör bara; det är typ 100 meter till bahn-stationen, inte ens det. Det blir bättre: precis nedanför lägenheten finns ALLT man kan tänkas behöva: bageri (får jag fresta m. nybakt till frukost?), Pizza (söndagsöppet!), kiosk, pub, restaurang, internetcafé, m.m. Alldeles i närheten finns allt ANNAT övrigt du kan tänkas behöva; mataffär, tvätt-o-mat, you name it!

& det har bokats resor! I april blir det Paphos i en vecka, sol & värme! Som om man inte redan vore övertygad om att det kommer bli awesome, -öh-, hör här då; Paphos är med på UNESCO's världsarvslista (meaning it's fucking beau-ti-ful!), kärleksgudinnan Afrodite föddes där ;), det finns massa grottor och annat spännande, och........ de är specialister på HALLOUMI-OST!! ♥♥

shit, jag måste sluta- känner mig lite för uppspelt :) nu blire bridget jones 2. trevlig söndagkväll!  :D

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ååh, låter verkligen nice :)

Bra där med lägenhetens läge också! Hoppas du mår bra. Puss

2012-02-26 @ 19:53:41
Postat av: mackis

hahahah Sjukt skumt, började igår kväll då jag kom på att loreens låt "Euphoria" var ganska bra lyssna på den innan jag slöt ögonen, kommer till jobbet idag hör i från radion att det är just den låten igen jag nynnar med. ´Samtidigt jag surfar in på din sida och läser överskriften.. spoookyyyee!!

Puusee

2012-02-27 @ 11:06:17
URL: http://mau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0