nattblogg 1

haha. vill bara börja med att skämmas lite för förra inlägget och tacka theresa för upplysningen om att téh(egenstavat the) inte stavas The på engelska, utan Tea. hihi- men resten av mina filosoferingar stämde iaf! Även en stavningshitler&språkpolis som jag själv kan alltså göra fel ibland :)

Nu till nattbloggandet.
Kl är just nu 04.15
Jag har haft fullt upp tills nu! Var nervös inför hela den krångliga data-systems-proceduren, men det gick bra! Moment nummer 2 på nervös-skalan var pengarna&kassan och huruvida detta skulle stämma eller inte. det stämde!
Frukosten är framplockad, men ännu inga morgonpigga gäster i syne.
Städat har jag gjort, så nu blänker golven i de tomma lokalerna.

Här sitter jag nu, smygbloggandes, och jag förstår att ni är nyfikna på vad jag funderat över under natten.

Rädsla
Över huvud taget har nojjighets-nivån varit rätt hög hittills.
Förutom noj över själva jobbet (att göra fel/ glömma bort något viktigt) så har mitt hjärta även slagit lite extra fort när;

  • Jag har insett hur mörkrädd jag verkligen är. Ett tag tvivlade jag på min mentala hälsa litegrann, när jag tyckte jag såg/kände hur folk gick förbi bakom mig, men när jag vände mig om var ingen där.

 

  • jag skulle dammsuga i hissarna. tänk om, när jag står där, halvt inne i hissen dammsugandes, hissen skulle sättas igång av sig självt och jag skulle mosas?!  (alternativt mosa dammsugaren, men illa nog är väl det) Som tur är så fungerar ju inte hissarna om inte dörren är helt stängd, men ändå. Hiss-shakt (stavning?) har väl alltid varit läskiga utrymmen? 

 

  • varje gång ismaskinen gått igång för att kläcka ur sig ny is. ett gurglande ljud som avslutas i ett skrammel&dunk, inte alls skönt att höra när det för övrigt är knäpptyst runt omkring. (slår vad om att det finns skramliga gurgelmonster som låter precis såhär)

 

  • The Knife-låtarna som finns med i den shufflade playlisten, spelats. vissa av dem är rent ut sagt spöklika. ( värt att veta i detta sammanhang: JAG tog hit The Knife-skivan, så här får jag faktiskt skylla mig själv :P )

 

  • Jag skulle slänga soporna/tidningarna i pappersinlamlingen. (denna hänger ihop med mörkrädslan från punkt 1.)  Soprummen ligger en bit bakom, i m ö r k r e t.  Jag bestämde mig för att rusa, slita upp dörren, kasta sopor och tidningar i blindo, för att sedan kasta mig tillbaka in i ljuset och säkerheten. Egentligen inte alls farligt, man kan ju ta ett djupt andetag och sträcka sig in och tända lampan, men det vågade jag inte. Det är alltså antagligen Jag som jagar upp migsjälv. nödvändigt.

Det var de mest konkreta läskigheterna i natt.
I övrigt så är ju faktiskt nattjobb rätt läskiga i allmänhet. Eller, läskigt är fel ord. Kusligt ett bättre!
Och håller ni inte med mig så får ni trots allt erkänna att ensamhet i största allmänhet inte alls är en trevlig känsla.

Ang. min allra sista och mer bestående noja, vikten i samband med nattjobb, så kanske jag nojat i onödan. inatt har jag knegat på och haft saker att göra mest hela tiden, så jag har helt enkelt inte hunnit bli hungrig! :)
Förhoppningsvis bibehåller jag "respekten" för arbetet och slappar inte ihop och börjar göra så lite som möjligt (som jag brukar i de flesta fall. tänk; skola+andra tråkjobb jag haft). När jag blir uttråkad äter jag. Det är dumt. Men jag är nöjd med inatt eftersom det icke blitt så. än.. (nu är kl 04:54)

När jag ändå är inne på dethär spåret ska jag passa på och skryta lite till. Idag (igår) gick jag hemifrån Bryngelstorp till Erika i Isaksdal (hur långt kan det va, typ 2 km) för att snacka lite skit och soffhänga. Det tog 20 minuter.
Därifrån skulle jag sedan knalla vidare hitut till Ibis, Gumsbacken (en sträcka som är ca: 5km?kankse?) Jag beräknade då att det skulle ta mig åtminstone 40 minuter, snarare 45.
(att gå direkt till Ibis ända hemifrån Bryngan tar typ 1 hel timme, och eftersom Isaks ligger på vägen så borde ju rutten bli typ bryngan-20min-isaks-40min-gumsbacken/framme!=60 min)

men ICKE. Gissa'rå! JO- jag gick hit på 25, MOAHA- gissa om jag spurtade! Det är höstluften som ger mig energi! jag tänker inte bli tjock!

Nu är det nog dags för mig att avsluta. Det börjar säkert något bra på TV såhär dags. Ungjävlar vaknar ju i regel tidigt, så det lär ju va typ svampbob fyrkant på nån kanal.

-kollar tvtablån-

oh. SVT1 visar Agenda special: Influensan 05.15
Någon mer än jag som är SÅ JÄVLA TRÖTT på allt tjat om denhär jävla BACON-SNUVAN?!

Nejni. det tänker jag inte titta på. Får bli Ellen DeGeneres show. hellre dåliga lebbskämt än vettskrämda, över-hypade svenskar!

Hoppas ni sussar sött sålänge. Ring inte och väck mig i eftermiddag, 14.00 är jag anträffbar igen.

HATTIFNATT <3


Kommentarer
Postat av: Per

hehe baconsnuvan ^^

2009-09-08 @ 13:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0